• Home
  • » Nieuws
  • » Vacature Technisch Coördinator

Vacature Technisch Coördinator - 23/07/2017

De Technisch Coördinator is verantwoordelijk voor de optimale beschikbaarheid van machines, installaties en gebouwen.

De rol

Als Technisch Coördinator heb je een belangrijke rol in het productieproces. Naast onderhoud en beheer zorg je voor optimalisatie van het productieproces en het uitvoeren van aanpassingen. Wanneer nodig los je zelf de problemen op. Samen met productontwikkeling, marketing en verkoop werk je aan innovatieprojecten op het gebied van houtbehandeling (zoals houtverduurzaming, brandvertraging en houtmodificatie). Deze innovaties vertaal je vervolgens in de praktijk door (pilot)installaties te realiseren. In overleg met de directie stel je een lange termijn innovatieagenda op.

Jouw profiel

Jij werkt als technisch sleutelfiguur in de industrie. Je bent doortastend, besluitvaardig en schakelt makkelijk op zowel operationeel als strategisch niveau. Je haalt continue het beste uit jezelf en je omgeving. De wereld van bouwmaterialen en houtbewerkingsmogelijkheden heeft je interesse.

Wij zoeken

  • Een technisch bedrijfskundige met een opleiding op tenminste hbo-niveau;
  • Een aantal jaren relevante werkervaring;
  • Ervaring met LEAN, besturingstechniek en innovatieprojecten.

Bedrijfsprofiel

Foreco is producent en handelsbedrijf van houtproducten voor de professionele markt (bouw en infra) in Nederland. Het assortiment varieert van rondhout producten tot hoogwaardige houttoepassingen voor gevels, plafonds en speeltoestellen. Gegarandeerde kwaliteit, vakmanschap, duurzaamheid en flexibiliteit staan voorop. Foreco is een groeiend en innovatief familiebedrijf uit Dalfsen dat sinds 1983 bestaat. In totaal zijn er circa 100 medewerkers werkzaam bij Foreco, verdeeld over de verschillende bedrijfsonderdelen (waaronder IJreka Speeltoestellen en Foreco Houtconstructies). Foreco is samen met zusterbedrijf IJreka Speeltoestellen gevestigd midden in de Dalfsense bossen op een terrein van 60.000m2. Binnen de organisatie heerst een no-nonsense cultuur waar ze open staan voor ondernemerschap en persoonlijke ambitie. Voor de locatie Dalfsen zijn wij op zoek naar een Technisch Coördinator.

Informatie

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Bibianne Torenbosch +31(0)38 420 39 00. Mocht je niet aan het gewenste profiel voldoen maar je hebt wel de ambitie, dan nodigen we je ook uit te reageren. De werving & selectie van de vacature Technisch Coördinator is door ons uitbesteed aan HÆD. Reageren kan alleen via www.haed.nl.