• Home
 • » Nieuws
 • » Vacature teamleider houtbehandeling

Vacature teamleider houtbehandeling - 24/10/2016

Afgelopen periode hebben wij geïnvesteerd in capaciteitsuitbreiding van de productie faciliteiten van hout modificatie (zie ons persbericht). Wij zijn daarom op zoek naar mensen die ons team bij de houtbehandeling willen versterken! 

De vacature voor Teamleider houtbehandeling is nu open.

Functie omschrijving

Als teamleider van ons impregneer- en drogerijbedrijf zorg je voor een veilige en efficiënte afhandeling van de houtbehandeling. Je bent verantwoordelijk voor het organiseren, coördineren en uitvoeren van de activiteiten binnen het impregneer- en drogerijbedrijf. Dit alles met als doel om een kwalitatief goede en tijdige afhandeling van houtbehandeling te realiseren.

Jouw dagelijkse werkzaamheden bestaan uit het laden en lossen van hout met een heftruck, het invoeren en instellen van order- en procesgegevens en het zorg dragen voor goed onderhouden en nette installaties. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de naleving van ARBO-, milieu- en veiligheidsvoorschriften; het uitvoeren van onderhoud en schoonmaakwerkzaamheden en het verrichten van diverse kwaliteit controles.

Je geeft leiding aan een team dat bestaat uit 3 tot 4 personen waarin jarenlang kennis en ervaring op het gebied van houtverduurzaming, brandvertraging en houtmodificatie is opgebouwd. Met deze collega’s ben je betrokken bij het ontwikkelen en implementeren van nieuwe houtbehandelingsmethoden en -technieken.

Functie inhoud

 • Aansturen van collega’s en plannen van activiteiten binnen het impregneer- en drogerijbedrijf;
 • Verrichten van diverse administratieve handelingen;
 • Coördineren en uitvoeren van onderhoud en diverse kwaliteit controles;
 • Het oplossen van technische storingen;
 • Bijdrage aan ontwikkeling en standaardisatie van nieuwe methoden en technieken.

Functie-eisen

 • Ervaren leidinggevende in de (installatie) techniek;
 • Affiniteit met houtproducten, procestechniek en automatisering;
 • Zelfstandig, daadkrachtig, stressbestendig en sociaal;
 • Woonachtig op bereisbare afstand;
 • Beschikbaar voor storingsdiensten.

Het Bedrijf

Foreco Dalfsen is producent en handelsbedrijf in houtproducten voor de bouw en de infra in met name de Nederlandse markt. Het assortiment varieert van rondhout producten zoals schorspalen, cloeziana en robinia tot hoogwaardige houttoepassingen voor gevels, plafonds en speeltoestellen. In Dalfsen is het hoofdbedrijf gevestigd, midden in de bossen op een terrein van 60.000 m2, waar ook het zusterbedrijf IJreka Speelomgevingen is gevestigd. In Noordeloos zijn we actief met het zusterbedrijf Foreco Houtconstructies, verantwoordelijk voor prefab timmerwerk en montage met de nadruk op gevels en bergingen.

Binnen het impregneerbedrijf werken we momenteel aan uitbreiding van capaciteit en zijn daarom op zoek naar versterking. Wij bieden een salaris en vergoeding die aansluiten op jouw ervaring, expertise en professionele ambitie.

Informatie over de vacature

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Brenden Eijkelkamp +31(0)38 420 39 00. Mocht je niet aan het gewenste profiel voldoen maar je hebt wel de ambitie, dan nodigen we je ook uit te reageren. De werving & selectie van de vacature Teamleider houtbehandeling is door ons uitbesteed aan HÆD. Reageren kan alleen via www.haed.nl.