• Home
  • » Nieuws
  • » Vacature Bedrijfsleider Foreco Houtconstructies

Vacature Bedrijfsleider Foreco Houtconstructies - 23/07/2017

De Bedrijfsleider is verantwoordelijk voor het verder professionaliseren van de organisatie en het realiseren van marktgroei.

De rol

In deze dynamische rol ben je verantwoordelijk voor de operationele en commerciële activiteiten van het bedrijf. Je vertaalt de strategische doelstellingen naar een operationeel plan en zorgt samen met je team voor de uitvoering hiervan. Je ontwikkelt zakelijke relaties, samenwerkingen en creëert een positieve werksfeer om tot optimale prestaties te komen. Als lid van het managementteam van het moederbedrijf Foreco lever je een belangrijke bijdrage aan de strategie en visie van de organisatie. Je rapporteert aan de Adjunct-Directeur met wie je nauw samenwerkt.

Jouw profiel

Je hebt affiniteit met bouwend Nederland en een brede materiaalkennis (van hout en andere bouwmaterialen). Je bent in staat om een zelfstandig opererende organisatie, waar een prettige werksfeer heerst, verder te ontwikkelen. Als je ervaring hebt in een commerciële projectmanagement functie is dit een mooie basis voor deze rol.

Wij zoeken

  • Een ondernemende manager met een aantal jaren leidinggevende werkervaring in een (bouw)technische omgeving;
  • Een technische en/of commercieel bedrijfskundige met een relevante opleiding op tenminste hbo-niveau.

Bedrijfsprofiel

Foreco Houtconstructies in Noordeloos is dé specialist van prefab maatwerkoplossingen voor projecten met hout in de bouw. De afgelopen jaren is het bedrijf uitgegroeid tot specialist in houten gevelbekleding en een van de marktleiders in houten buitenbergingen. Gegarandeerde kwaliteit, vakmanschap, duurzaamheid en flexibiliteit staan voorop. Foreco Houtconstructies is samen met IJreka Speeltoestellen een zusterbedrijf van Foreco uit Dalfsen. Foreco is een groeiend en innovatief familiebedrijf dat sinds 1983 bestaat. In totaal zijn er, verdeeld over de verschillende bedrijfsonderdelen, circa 100 medewerkers werkzaam. Binnen de organisatie heerst een no-nonsense cultuur waar ze open staan voor ondernemerschap en persoonlijke ambitie. Door groei van de organisatie is de behoefte ontstaan om een fulltime Bedrijfsleider aan te stellen.

Informatie over de vacature

De werving & selectie van de vacature Bedrijfsleider is door Foreco Houtconstructies B.V. uitbesteed aan HÆD. Reageren kan alleen via www.haed.nl. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Bibianne Torenbosch +31(0)38 420 39 00. Mocht je niet aan het gewenste profiel voldoen maar je hebt wel de ambitie, dan nodigen we je ook uit te reageren.