HotSpring® NOBEL

Project:HotSpring® NOBEL
Plaats:België
Gerealiseerd in:2013

HotSpring® NOBEL: wellness-jacuzzi van designer Wim Segers op ecologisch topniveau


Nobel in wellness, nobel for the environment
Sweet sweet Nobelwood. Inderdaad, zoet. Het ‘geraamte’ van de HotSpring® NOBEL bestaat uit door biomodificatie verwerkt dennenhout. In deze nieuwe technologie wordt het hout geïmpregneerd met een stof die gewonnen wordt uit de stengels van rietsuiker. Hierdoor wordt het Nobelwood: net zo duurzaam en stijlvol als tropisch hardhout. We mogen dus gerust spreken van ecologisch verantwoord hout met een homogene, gladde structuur.

Designer Wim Segers
De HotSpring® NOBEL werd ontworpen door Wim Segers van het Belgisch designbureau Studio Segers, pionier in het Belgisch outdoor design. Studio Segers won door de jaren heen tal van prijzen (Henri van de Velde-label, Reddot Design Award, Batibouw Communication Award,…) en ontwierp met de HotSpring® NOBEL het paradepaardje onder de outdoor jacuzzis.

Luxueuze relaxatie
De HotSpring® NOBEL - een puur witte Aria kuip, bekleed met het warme Nobelwood en gemonteerd op de antraciet grijze aluminium onderbouw - heeft een fris, hedendaags design. Samen met de functionele opstap, die ook als zitelement kan gebruikt worden, is de HotSpring® NOBEL de ideale plek voor wie droomt van luxueuze relaxatie en tegelijk de natuur een warm hart toedraagt. De HotSpring® NOBEL staat voor 100% recycleerbare materialen, de hoogste energiezuinigheid en een minimaal wateronderhoud. Deze design-jacuzzi werd officieel voorgesteld tijdens Batibouw 2013.

  • Capaciteit: 5 personen
  • Afmetingen: 220 x 220 x 91
  • Gewicht (gevuld): 2.156 kg
  • Prijs basismodel: 23.950 euro
  • Prijs met opstap/zitelement: 25.525 euro

Meer informatie?
Gervi NV - Importer
Rijksweg 539
B-3630 Maasmechelen

Tel +32 (0)89 76 05 36
Fax +32 (0)89 76 26 49

info@gervi.be


Bron: www.hotspring.be en www.studiosegers.be

 


Toegepast product:

Fiep Westendorp 1 2.jpg
NobelWood. Een geniaal alternatief voor tropisch hardhout.

NobelWood