Appartementencomplex Vlissingen

Project:Appartementencomplex_Vlissingen
Plaats:Vlissingen
Gerealiseerd in:2014

Locatie E is gelegen in de bocht van de Gasthuisstraat en maakt onderdeel uit van het totale plan Groote Markt te Vlissingen. Binnen de contouren van het stedenbouwkundig plan is een ontwerp gemaakt voor 28 appartementen welke variëren qua grootte van 81m2 BVO tot 98m2 BVO. Deze appartementen hebben allemaal hun oriëntatie naar het woonhof. Dit woonhof is een essentieel onderdeel van het plan en daarom direct meegenomen in het ontwerpproces. Alle 28 appartementen zijn bedoeld voor de verhuur. Het parkeren wordt voor de bewoners opgelost op het eigen terrein. Het bezoekersparkeren zal deels plaatsvinden op eigen terrein en deels in het aangrenzende openbaar gebied. 

De galerijen van het appartementencomplex zijn bekleed met een brandvertragende houtsoort, NobelWood FRX. Deze houtsoort voldoet aan de huidige brandveiligheidseisen en is geheel onderhoudsvrij. 

Opdrachtgever :L’escaut woonservice

Projectmanagement : PMB Marsaki bv

Architect : Archikon

Aannemer : Bouwgroep Peters BV

 


Toegepast product:

foreco_fiepwestendorp2_2_4.jpg
NobelWood®FRX biedt een alternatief voor tropisch hardhout op basis van snelgroeiend dennenhout en een nieuwe plantaardige hars. De biologische behandeling van dennenhout biedt een exclusieve uitstraling en hoge kwaliteit.

NobelWood FRX